Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
 De villa bestaat uit 2 woonlagen ideaal voor 6 tot 10 personen maar uiteraard kan U steeds met minder komen.U kan beschikken over 3 of 4 slaapkamers.Indien U genoeg heeft aan 3 slaapkamers blijft de onderste woonlaag gesloten en is uiteraard ook de prijs minder.

De bovenste woonlaag bestaat uit een inkomhall, ruime living , open keuken, 3 slaapkamers , 2 badkamers, een ruime overdekte naya en zeer ruim terras.


Woonkamer
: Deze is zeer ruim en heeft een open haar met inbouwcassette.Er is een grote flatscreen TV (TV Vlaanderen),DVD-speler, stereo, bluetooth boxen. Er is voldoende zitplaats (1 tweezit en 2 driezitten) . Tevens is er A/C en centrale verwarming aanwezig. Uiteraard is er WIFI.


Keuken
: Er is een open keuken met voldoende eet- en kookgerei voor 10 personen. Verder is er een electrisch kookvuur, oven, dampkap, microgolfoven, ijskast met apart vriesvak, afwasmachine, koffiezet, mixer, fruitpers, broodrooster, gourmetstel enz.. 


Slaapkamers
: Op de bovenste woonlaag zijn er 3 slaapkamers, allen met springboxbedden. Er is één slaapkamer met een groot tweepersoonsbed ( 1,80m) en twee slaapkamers met elke twee éénpersoonsbedden, die eventueel tegen elkaar kunnen geschoven worden. In elke slaapkamer zijn er grote ingemaakte kasten, A/C en centrale verwarming.


Badkamers
: Er zijn op deze woonlaag 2 badkamers. Een ruime badkamer met ligbad, 2 lavabo's , toilet, voldoende berging.Hier staat ook de wasmachine. De tweede badkamer heeft een enkele lavabo, toilet en douche met zitbank.In de kleine badkamer is centrale verwarming.


Overdekte veranda
: Deze is zeer ruim. Er is een grote eettafel en een salonnetje. Alle ramen van de veranda kunnen opengeschoven worden en ook hier is er A/C aanwezig.Van hieruit heeft U een prachtig zicht op de grote tuin.


Terras: Naast de veranda ligt het terras . Hier is een zeer grote teakentafel die plaats biedt aan 10 personen, alsmede een barbeque. Zonnewering en buitenverlichting is aanwezig.


De onderste woonlaag is enkel langs buiten te bereiken en hier vindt U nog een kleine living, een aparte keuken met eveneens voldoende eet- en kookgerei , koffiezet, ijskast, electrisch vuur enz.Tevens is hier nog een aparte badkamer met 1 lavabo, toilet en douche.
Ook nog een zeer ruime slaapkamer met daarin een boxspring bed van 1,80 m, een stapelbed en grote kast. 

In de onderste woonlaag is er A/C in de slaapkamer.


Zwembad: Er is een zwembad van 8 x 4 m, met terras errond met voldoende zonnebedden. Ook hier is  zonnewering aanwezig.Tevens is er een buitendouche. Tijdens uw verblijf wordt het zwembad onderhouden.


Tuin
: Voor het huis is er een enorme park-tuin van een kleine 900 m² met mooie volwassen bomen en planten en hier en daar een bank en tafeltje. Ook de tuin wordt tijdens uw verblijf onderhouden. De tuin heeft nog een aparte inrit langs waar U eveneens kan binnenrijden en eventueel zelfs een boot kan stallen.Achter het zwembad is nog een klein tuintje met enkele fruitbomen.


Garage en carport
: deze bevinden zich achter het huis. In de garage bevindt er zich nog een aparte diepvriezer en ijskast


Linnen
: Er zijn badhanddoeken en keukenhanddoeken aanwezig . Washandjes en strandlakens dient U zelf mee te brengen. Ook het bedlinnen is aanwezig doch wij rekenen hiervoor 10 EURO  per persoon


Spijtig genoeg kunnen wij geen huisdieren toestaan en roken is enkel buiten toegelaten.
Neem er nota van dat een auto wel noodzakelijk is.