Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

                    

 

                                         

   


De villa is gelegen in de urbanisatie Santa Clara aan de weg van Altea la Vella naar Callossa op een 3 minuten met de auto vanaf Altea La Vella. De urbanisatie begint aan de onderkant van de sierra Bernia en ligt in een zeer bosrijke omgeving en dus uitermate geschikt voor wandel en natuurliefhebbers. er heerst een bijzonder mild microklimaat met een gemiddelde jaartempertauur van 19° celsius.

Altea la Vella is een aantrekkelijk traditioneel Spaans dorpje, dat eigenlijk het originele dorp Altea was toen de Moren de nieuwe stad op  haar huidige lokatie hebben gebouwd. Alhoewel vrij klein vindt men er alles wat men nodig heeft ( kruideniers, supermarkt, krantenwinkel, bloemist, kapper, veel goede restaurants enz.)

Vlakbij is de Don Cayo Golf club die als een van de beste aan de Costa Blanca wordt beschouwd.

Op een afstand van ongeveer 7 km van de villa is de kust met lange stranden, moderne jachthaven, mooie wandeldijk enz.

Zeer pittoreks is de oude binnenstad van Altea,op een helling gebouwd, is een van de mooiste plaatsen aan de Costa Blaca en wordt vaak " de witte stad" genoemd.Op het hoogste punt staat de parochiekerk Nuestra Senora del Consuelo met het prachtige blauwe koepeldak. Het uitzicht over de kust is hier weids en panoramisch.het is een typisch Spaans kunstenaarsdorpje.
Hier vindt men alles: kleine typische steegjes, kunstwinkeltjes, moderne boutiques, zeer goede en gezellige restaurants, bars, enz.Van hieruit heeft men een prachtig uitzicht op Altea, de kust en Benidorm.

De villa zelf ligt om ongeveer 5 km van de afrit van de autostrade.